Android Dare Messages

7 Latest Whatsapp Dare Messages With Questions – Answers [2016-17 Collections]

Today I’m here with a post, New Whatsapp dare messages with Answers. You can find here lots of interesting Whatsapp dare messages, Whatsapp dare games, WhatsApp truth and dare, Whatsapp dare questions, Whatsapp funny dare msgs, Whatsapp dare for Bf/Gf, Whatsapp love dare, Whatsapp smiley dare, WhatsApp dare choose smiley, Whatsapp questions and answers collections, Whatsapp dare puzzles and many more. We are also getting daily a lot of dare messages from our friends and colleagues on WhatsApp and no doubt we also want to perform them dare, so now we can also send dare messages to friends on Whatsapp to perform.

DARE 1

Can U Tell Me……..

What occurs!
Once in a Year,
Once in a Day,
But never in a Week ?

Answer: Alphabet ‘A’

Whatsapp Dare game, Just choose an alphabet from A to Z

A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Answers:

A: Propose me in sexiest style

B: Make my name as your status saying that you want to marry me.
C. Who was your first crush

D: tell me your biggest secret

E: write am the love of your life in your status wid name

F: Write my name in ur status for A day

G: What you had done exact before sleeping yesterday

H: Record three minutes clip, saying something about me and send me.

I: give.me a tight hug

J: send me a pic of urs childhood

K: icecream party

L: long drive

M: one song for me

N: Go shopping with me

O: What you will do, If I block you now on whatsapp

P: send me i love u three times

Q: Like and comment on all my pics on Facebook

R: send a pic of your legs

S: Tell me why u love me

T: send me video of you telling me I am sweet

U: tell me the stupidest thing you did in your life

V: Have you ever think to block me on whatsapp

W: Tell me how many Bf and Gd you have?

X: Why don’t take bath today

Y: Update your status with message ‘I am stupid’

Z: You are my, I can’t live without you.
Just copy this message now and share it with your friends on whatsapp and let them shocked with the answer and ask them to perform dare according to you.

Hey guys! we all know that valentines day is near and I know you might enjoy these dares by sharing it with your loved one’s as valentine dares. I also have a gift for you, that now you can learn and improve your English while chatting. Read it. I have a gift for you, that now you can learn and improve your English while chatting.

Latest Update: Read 101 Questions to Ask a Guy.



DARE 2

Dare to Perform: Send a voice note to your same sex friend that you love him or her !

Question: Select Any of your favorite color and you have to perform according to color’s condition which I will send later!

Blue
Gray
Black
Navy Blue
Green
Red
Teal
Purple

Answers:

Blue – Delete your partner no. from your phone.

Gray – Don’t talk to your partner for 1 day.

 

Black – Make your partner pic to your’s DP (display picture).

Navy Blue – Ask a neighbor for a roll of toilet paper.

Green – Tell your deepest secret to your partner.

Red – Drink 1 bottle of soda in 10 seconds.

Teal – Read the last whatsapp message from your partner loudly.

Purple – call your Mom and introduce her with your partner.

DARE 3
Dare to Choose a Number!
Question: Choose any one of your Lucky numbers ?
#1
#2
#3
#4
#5
#6
#7
#8
#9
#0
Answers:

#1 What kind of relationship do you expect from me ?

#2 Tell something which you do not like in me !
#3 Write a Whatsapp status for me for next 12 hours !

#4 Call me and sing a song 4 me !
#5 What you like the most in me?
#6 Rate me as a friend from 3 to 9
#7 Rs 10.5 recharge on my phone
#8 Tell me your relationship status-Single, Committed, Complicated, Engaged, Married, Divorced
#9 Tell me your boyfriend/girlfriend name.
#0 Rate me in looks from 1 to 99.

DARE 4
Whatsapp Funny questions which can be asked by anyone on WhatsApp to make confuse?? I bet nobody could stop his/her laugh after reading these six funny questions !
Question 1: What comes down but never goes up?
.
.
.
.
.
.
.Think.
.
.
.
.
.??????????
Answer: Rain
Question 2: What can fly but has no wings?
.
.
.???????.
.
.
.
.
.
Don’t know????
 
Answer: Time
Question 3: Where was the first potato found?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
???????????
Answer: In the Ground
Question 4: what is the easiest way to get to heaven quickly?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Answer: Just stand in front of fast moving train.
Question: 5 Which sea has waves but no water?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Answer: BBC lolzzz 🙂
Question 6: Which is the most shocking city in the world?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Answer: Very simple, It’s Electricity

Question 7: Why Love is blind?
.
.
.
.
.
.
.
Answer: Money doesn’t see anything

Question: 8 What will happen, if money starts growing on trees?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Answer: Simple, Girls will start dating with monkeys.

Question 9: Why a lover sends love messages, love WhatsApp dares to his/her partner?
.
.
.
.
.
Answer: It’s like a investment on get 500 percent ROI from the partner.

Question 10: Two boys wish to cross a river. The only way to get to the other side is by boat, but that boat can only take one boy at a time. The boat cannot return on its own, there are no ropes or similar tricks, yet both boys manage to cross using the boat.

How?

Answer:-
Both of them are not on same side of river.
There are on opposite sides, hence they both can cross

Watch Live video of Whatsapp dare Puzzles

DARE 5:
 
Whatsapp Puzzle (Find Mistake)

Challenge!
Check it there is miskate in this….
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100

Great
.
.
.
.
The spelling of mistake is wrong!!

Lolzzz…
Go Up

DARE 6

Guess the names of film actresses from their eyes, which is shown in below image:

Question: Guess and write the name of the actresses from their eyes?

whatsapp dare to guess actresses from their eyes
Answers:
  1. Aishwariya
  2. Kareena
  3. Katrina
  4. Bipasha
  5. Rani
  6. Celina
  7. Kajol
  8. Shilpa
  9. Priyanka
  10. Vidya
  11. Deepika
  12. Genelia
Updated: Whatsapp Smiley Dare

Choose the one Emoji and Get ready for your dare :p

 
whatsapp smiley dare
😘 – Tell me something about ur personal life.
😚 – Give me Cadbury silk when u meet me.
😍 – Write my name on your status for 6 hours.
😙 – How you want me to be?
😜 – Send me your crush picture.
😝 – Write your status saying you love me.
😛 – Put my DP as your for 2 day
😄 – Send me your funniest picture.
😃 – Tell me ur crush name
😀 – What do you feel about me?
😗- Put my DP and my status for 4 hours.
😒- Hug me tight when you will meet me.
😊 – Do my any work.
😉- On spot selfie must send now whatever You are doing.
😳 – Do my recharge of 198/-
😁 – Send me10 friendship messages.
😭- Describe me in 3 lines.
😌 – Take me For a long drive
☺ – Tell me ur deepest secret.
😞 – Tell me whom you kissed first in your life
😣 – Tell me honestly whom do you love?
😢 – Tell me about your love . Describe him/ her.
😂 – Write a status that I am the best and keep it for one day.
😏 – I will ask you three questions which you have to answer honestly.
😪 – Upload a picture which I will give you, as your profil pic on fb
😥 – Propose me right now.
😰 – : send me a video of yours by saying anything.
😅 – Write a text about me and send it to me.
Hope! You all are enjoying this post by reading again and again, specially funny questions which are asked in this post. Also, don’t forget to share this post with your friends on Whatsapp and Facebook also.
Message: I hope that you have enjoyed ‘6 Latest Whatsapp Dare Messages With Questions – Answers [2016 Collections]‘ article. However, if you want me to deliver more articles then please share my post. You can use Social Sharing Widget provided at the end of every post. After all, Sharing is Caring!.

About the author

Shivam Patsariya

Shivam Patsariya, Current 'CFO' of IJ Tech.Net, The part time Blogger love to blog on various categories like Web Development, SEO Guide, Tips and Tricks, Android Stuff, etc including Linux Hacking Tricks and tips. A Blogger Template Designer; designed many popular themes.